15. september 2021

Tripletex integrert i nettbutikken

Har du nettbutikk og ønsker å spare penger på regnskap? Nå får du full integrasjon mellom ditt Tripletex-regnskap og din nettbutikk fra Kreatif med vår helt unike headless-2 veis integrasjon, uansett hvilken plattform du er på.

Kontakt oss for nettbutikk

Hva er Tripletex?

Tripletex forenkler hverdagen for små og store bedrifter i alle bransjer. Tripletex er et av Norges ledende skybaserte og fleksible økonomi- og regnskapssystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Målet med denne integrasjonen er at alt vil bli automatisk og du får et system som gir full kontroll over din bedrifts regnskap og økonomi. Med andre ord; mindre administrasjon med riktig integrasjon! 

 

Et skybasert økonomisystem og regnskapssystem

Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du kan velge de som passer din bedrift best. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle bedrifter. Du betaler bare for det du har behov for:

  • Regnskap
  • Faktura
  • Lønn og reiseregning
  • App
  • Lager og logistikk
  • Prosjekt og timeføring

 

I utviklingen av Tripletex har man fokusert på å lage et mest mulig tilgjengelig, stabilt og brukervennlig økonomisystem som du får tilgang til overalt, både på PC og mobil. Det er sømløs integrasjon mellom handlingene i systemet. Med automatiske betalingsløsninger kan du føre og betale regninger i èn operasjon og sende ut elektroniske fakturaer. Det er enkle og automatiserte prosesser for timesføring, reiseregning og utleggsføring. Du har også med Tripletex et effektivt elektronisk bilagsregister og enkel tilgang til oversiktelige rapporteringer. 

 

Hva hjelper integrasjonen deg med?

Nå får du full integrasjon mellom din nettbutikk fra Kreatif og Tripletex-regnskap med vår helt unike headless-2 veis integrasjon. Det er ingen begrensninger på antall ordre, produkter eller side visninger. Pris og rabatt matrise. All kundedata hentes og vises i nettbutikken. Vareregisteret blir hentet og vist i nettbutikken. Ordre rett i Tripletex. Varegrupper hentes og vises korrekt i nettbutikken. Lagerstatus. katalogvisning. Automatisk synkronisering. 

100 % systemuavhengig

Kréatif sin Frigg integrasjon er 100 % systemuavhengig. Kort fortalt så kan du når som helst velge å bytte nettbutikk uten å måtte bekymre deg for å bytte integrasjon til deres økonomisystem. Med vår unike headless 2 veis integrasjon er Frigg integrert mot følgende e-handels systemer:

 

 

 

Hvordan kommer jeg i gang? 

Å komme i gang handler i korte trekk om å sende oss en API-nøkkel du finner inne i Tripletex. Denne benytter Kreatif for å sette opp integrasjonen til nettbutikken din. Kontakt Kreatif for videre beskrivelse.

 

Til sammen får du en arbeidshverdag med bedre kontroll og oversikt.

Enten du allerede har en nettbutikk eller trenger å komme i gang, hjelper vi deg med Tripletex-integrasjon.

 

Få nettbutikk med Tripletex