11. februar 2021

Hva er Nets Easy?

Nets Easy er for deg som vil komme enkelt i gang med én avtale, som inkluderer både betalingsløsning og kortinnløsning, VIPPS, faktura og delbetaling.

JEG ØNSKER NETS EASY 

Hva er Nets Easy?

Betalingsløsninger i nettbutikk skal være enkelt å håndtere for deg, og for dine kunder. Med våre nettløsninger og Easy får du en smart kasse i nettbutikken din, som husker mer enn andre betalingsløsninger på markedet.

Nets Easy (tidligere DIBS) er én avtale som inkluderer både betalingsløsning kortinnløsning, VIPPS, faktura og delbetaling i samme portal. Slik slipper du å ha flere avtaler med flere tilbydere.


Les også: Hva er Vipps Hurtigkasse?

 

Hvem passer Nets Easy for? 

Alle som vil ha Nets Easy integrert i sin nettbutikk. Nets Easy passer for deg som ønsker å komme enkelt og raskt i gang med én avtale, som inkluderer de største løsningene i en og samme portal. Du velger og trekker fra de ulike betalingsmetodene ut ifra hva kundene dine foretrekker. 

 

Hvem er Nets?

Nets er en europeisk leverandør av betalingstjenester. Selskapet har vært kjent som Nets siden 2010, men har en historie som går tilbake til 1968. Vi tilbyr betalingsløsninger for fysiske butikker og online netthandel, samt finansielle tjenester for banker og kredittinstitutt (Nets.no). 

Gå ikke glipp av en ordre igjen 

Du mottar betalinger på nett, overalt. Kunden får sin foretrukne betalingsmåte, overalt. Gå ikke glipp av en ordre igjen. Vi jobber hver dag med nettbutikker, så vi kan hjelpe deg med å få Nets Easy på plass. Ta kontakt!

 

JEG ØNSKER NETS EASY